Jó gazda módjára… – Adományokat várnak a Megtestesülés templom felújítására

A Megtestesülés templom felszentelése óta eltelt 23 évben a templomban és a plébániában található jónéhány gépészeti berendezés, burkolat és padozat elhasználódott, cserére szorul. A jó gazda gondossága szerint a napokban megvizsgáltatták az épületeket, megfontolva a szükségessé vált felújítási munkálatokat.

A szakértői vélemények figyelembevételével a közeljövőben felújításra kerül a templom karzatának padozata, az épületek vizesblokkjai és fűtési rendszere, mellyel remények szerint már ezen a télen korszerű és energiatakarékos rendszerrel fűthetik a templomot és a plébániát is.

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Püspöki Hivatala támogatja a munkálatok költségének jelentős részét, de bizonyos összegű önerős hozzájárulás is szükséges az egyházközség részéről.

Törő Andrés plébániai kormányzó azzal a kéréssel fordul a hívekhez, hogy akinek lehetősége van rá, anyagilag támogassa a munkálatok megvalósítását.

Az adományok készpénzben történő befizetésére a plébániai irodában van lehetőség, illetve banki átutalással is lehet fizetni a Megtestesülés plébánia CIB banknál vezetett 11100609-18565810-36000001 számú számlájára. Az utalás kedvezményezettje: Debreceni Megtestesülés Plébánia. A közlemény: Felújítási támogatás.

Fotó: Google Maps