Szenior Klub

IDŐSEN IS FIATALON – Szenior Klub azok számára, akik koruk szerint már nem tartoznak a fiatalok közé, de szeretnék megőrizni testi-lelki, szellemi fiatalságukat, frissességüket, kedvelik a tartalmas beszélgetéseket, szeretnék megvitatni mindennapos, ügyes-bajos dolgaikat, vagy egész egyszerűen csak kellemesen akarják magukat érezni.

A találkozókon szó esik hitéleti és lelki témákról, a résztvevők által felvetett problémákról, kérdésekről. Előadás-sorozatok, filmnézés, agytréning, énekszó és egy kis testmozgás… családias hangulatban, kéthetente csütörtökön 10 órától a plébánián.

Szenior Klub, a klub, amit a résztvevők igényeihez igazítanak! Minden kérdés szabadon feltehető, a válaszokat közösen keressük és megvitatjuk. Bővíti a vallásról szóló ismereteinket.
Agytorna: ha „minden” fejben dől el, akkor az agyunkat kell legtöbbször használni, ezért tornáztatni. Lassítja az öregedést.
Ötletbörze: amit közösen, együtt határozunk el, együtt is hajtjuk végre. Egyes témákban szakértők, vendégelőadók tájékoztatnak hiteles forrásból. Közös programok saját szervezésben: kirándulás, kulturális programok.

A Szenior Klubot vezetik: Varga Sándor és Suller Attila