Isten segítségével bármire képesek vagyunk és leszünk a jövőben is – Az új képviselő-testület elnöke köszöntötte a közösséget

November 25-én tettek ünnepélyesen ígéretet a közösség szolgálatára a Szent György-templom egyházközségének újonnan megválasztott képviselő-testületi tagjai. A kilenc főből álló választott testület tagjai (7 világi, 1 plébános és 1 hitoktató tag) kézhez kapták öt évre szóló megbízólevelüket is, melyeket Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök látott el kézjegyével. Az új testület képviseletében Bordás Attila világi elnök köszöntötte a híveket advent első vasárnapján:

Kedves Testvérek!

Szeretném megköszönni képviselőtársaim nevében is a bizalmat, amellyel minket választottatok a közösség képviseletére. Mindannyiunk nevében ígérem, legjobb tudásunk és erőnk szerint fogunk munkálkodni a közösségért, hogy együtt új utakat, új lehetőségeket keressünk és teremtsünk. Mert feladat van és lesz bőven a jövőben is. És természetesen ezt veletek, az egész közösséggel együtt kívánjuk megoldani.

Ezért szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy keressetek minket bizalommal gondjaitokkal, kérdéseitekkel, kéréseitekkel, észrevételeitekkel,  ötletekkel, tervekkel kapcsolatban, hogy együtt tudjuk ezeket tovább gondolni, megbeszélni, megoldani.  Hiszen egy közösség ereje az egységben rejlik, csak együtt vagyunk képesek jól és jót cselekedni. De hiszem, hogy együtt, Isten segítségével bármire képesek vagyunk és leszünk a jövőben is.
Bordás Attila
az egyházközség képviselő-testületének
világi elnöke
A Szent György-templom 2018 novemberében megválasztott és beiktatott képviselő-testülete: Tóth László plébános, Végvári Kinga hitoktató, Bordás Attila világi elnök, Dr. Áts Bence, Dr. Bedő Zoltán, Dr. Horváth Zsolt, Dr. Újhelyi István, Kertész Józsefné, Gáll Mihály.
– PE –