Változás a NEKtek – Veletek! programsorozatban: Máriapócsi kirándulással egybekötött lelkinapot szervezünk október 27-én

Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében Az Eucharisztia az egyház életének forrása címmel a Megtestesülés Plébánián megrendezendő programsorozat előzetesében október 27-re, plébániánk hívei részére meghirdetett rendezvénye az alábbiak szerint módosul:

A kongresszusra készület jegyében lelkinappal egybekötött egyházközségi családi kirándulást szervezünk október 27-én Máriapócsra, ahol Gyulay Endre nyugalmazott szeged-csanádi püspök tart előadást egyházközségünk hívei részére.

Indulás Máriapócsra október 27-én, szombaton reggel 8.30 órakor. A Szűzanya köszöntését követő, 10 órakor kezdődő előadás ideje alatt a gyerekeket játékos program várja. Az előadás után 1130-tól a püspök atya és Tóth László plébános atya szentmisét mutat be a kegyoltárnál, majd közös ebédre várjuk a híveket a lelkigyakorlatos házban.

Ebéd után a választható programok közt a bazilita kolostor és kiállítás látogatása, séta a Szent II. János Pál pápa térre, kilátó felkeresése, kegytemplom történetének ismertetése szerepel.

Délután 15 órától szentségimádással zárjuk a programot és 17 óra körül érkezünk haza. Jelentkezni a szentmisék előtt lehet. Jelentkezési határidő: október 21. Részvételi díj felnőtteknek: 1500 Ft, gyerekeknek: 1000 Ft, amely tartalmazza az étkezés és az utazás díját is.

Kérjük, hogy egyéni utazás esetén is szíveskedjenek előzetes létszámot és ebédigényt jelezni!